REHABILITACIÓ INTEGRAL D’APARTAMENT AL PORT D’AIGUADOLÇ DE SITGES

REHABILITACIÓ INTEGRAL D’APARTAMENT AL PORT D’AIGUADOLÇ DE SITGES

Es tracta d’una obra realitzada durant el segon trimestre del 2016 a la localitat de Sitges concretament al Port d’Aiguadolç a pocs metres de la platja,

L’apartament original constava de tres habitacions, bany, cuina, sala-menjador i petit distribuidor,

El projecte consta d’eliminar una habitació per engrandir el menjador-sala d’estar, reforma i nova distribució de peçes de cuina i bany,nova instal·lació de calefacció, fontaneria i electricitat.

Enderrocs:  S’enderroquen envans de distribució actual, es retira el mobiliari de cuina, sanitaris de bany i es retiren tots els revestiements de paret de cuina i bany i es gestiona la runa a abocador autoritzat

Cuina:En particular la cuina s’obre cap al menjador eliminant-ne l’envà que els separa. Es realitzen treballs d’encastament de tubs per a instal·lacions, es revesteixen les parets amb enguixat a bona vista i es procedeix al muntatge de nou mobiliari de cuina, formant una barra de separació entre cuina i menjador. El mobiliari de cuina es suministra mitjançant mòdul prefabricat, amb acabat de melamina cantejat de pvc tot blanc i se suministra nova encimera de cuina i aplacat de frontal de cuina amb marbre natural tipus “blanc Pais”

Bany: El bany es distribueix de nou, eliminant bidet existent, es desplaça wc realitzant canvis a instal·lació de sanejament existent, es suministra nou plat de dutxa de silex, nou revestiment amb peça porcel·lànica , nou mobiliari de bany així com les griferies corresponents

Instal·lació d’aigua: Es retiren antics tubs de ferro i es realitza tota la instal·lació d’aigua nova seguint la normativa amb tub Pex

Instal·lació de calefacció: Es reserven radiadors d’alumini existents, i es recol·loquen a nova ubicació, es realitza tota la instal·lació de distribució de calefacció encastada per paviment existent amb tub multicapa bitub amb col·lector de distribució.

La instal·lació eléctrica, fusteria i pintura es realitzen per empreses contractades directament per la propietat

Autores del projecte

Laia Cisteró

Alejandra-Vázquez Osovsky

ESTUDI D’ARQUITECTURA AL TALLER