Empresa

Som una empresa de construcció de Rellinars que treballa principalment a la província de Barcelona, amb molta història, experiència i passió per la nostra feina.

 Proximitat, passió i implicació en cada projecte

Una empresa que no ha volgut créixer més per a poder continuar mantenint la màxima implicació en tots els nostres projectes. Tant en la construcció o reforma d’un habitatge a Rellinars, com en la reforma d’una piscina, solucionant les goteres d’una segona residència o fent una reforma integral d’una casa a Sabadell,… tots els projectes són importants per a nosaltres.

El nostre principal objectiu és fer la feina ben feta. Ens embrutem les mans com bons paletes, però acabem l’obra amb la passió d’un artesà, sempre des de la proximitat amb el client. Creiem que la nostra implicació i dedicació personalitzada s’acaba traslladant sempre al resultat final.

Segurament és per tot això que en aquests anys difícils de crisis del sector hem seguit endavant.

Sigue el tablero Ideas para el hogar de marc en Pinterest.

Responsabilitat i seriositat

A Construccions Sellarès ens prenem molt seriosament la Responsabilitat Social Corporativa. Disposem sempre de totes les mesures de seguretat necessàries, complim totes les normatives empresarials, municipals i fiscals i de projecte (REA, DQE, etc).

Sabem que els nostres treballadors són el més important i per això porten molt de temps amb nosaltres. Som un equip de persones qualificats, amb molta experiència i especialitzats en les diferents àrees de la construcció que formen equips molt eficaços.

Tenim molta història però estem sempre a la última 

La nostra empresa està dirigida ara per Marc Sellarès, la tercera generació de constructors. Una història familiar dedicada al món de la construcció des de la passió, el coneixements, la pràctica i l’estimació a l’ofici.

Al mateix temps, sempre hem buscat poder oferir els darrers i més innovadors materials i solucions constructives als nostres clients.